Просмотр полной версии : Планшет модемга кандай уланади


abdulaziz86
14.01.2014, 18:22
Ассалому алайкум Форумдошлар. Россиядан келган Ampe A10-2cpu номли планшетга Huawei E173 модемини куйиб интернет настройка килсам ишлаяпти.Лекин ZTE MF112 разблокировка килинган Россиядан келган модемни куйсам курмаяпти.
Хурматли Форумдошлар планшет эгасининг модеми ZTE MF112 ни кандай богласам булади планшетга интернет учун ? Килиб курганлар булса маслахат бериворинглар.Олдиндан рахмат

parnas
14.01.2014, 18:38
Хар бир планшет узи поддержка килоладиган модемлар руйхати булади. Агар ишлатмокчи булган модемиз уша руйхатда булмаса, кийин масала. Умуман, huawei модемларни планшетларга тушиш эхтимоли купрок. Айникса Huawei E173 муаммосиз купгина планшетларга тушади.

Zamon
14.01.2014, 19:34
Bunaqa planshetlarga ZTE modemlar tushmaydi. Aka siz huwaei e173,e171,e1550,e153,e150 modemlardan birini topib qo'ying 100% ishlaydi

Akramjon93
14.01.2014, 19:51
ro`yhatni qaraysiz tushadiganlar royhati dan topolsez yaxshi agar bolmasa Nastroykadan Точка доступа га киринг bir amallab sozlasa boladi lekin Planshetni o`chirib yoqqandan so`ng yana qiynalib sozlash kerak hullas qilsa boladi g`alvasi ko`p undan ko`ra huawei modem topib bering ! egasiga

Muhriddinbek
14.01.2014, 22:36
Ассалому алайкум Форумдошлар. Россиядан келган Ampe A10-2cpu номли планшетга Huawei E173 модемини куйиб интернет настройка килсам ишлаяпти.Лекин ZTE MF112 разблокировка килинган Россиядан келган модемни куйсам курмаяпти.
Хурматли Форумдошлар планшет эгасининг модеми ZTE MF112 ни кандай богласам булади планшетга интернет учун ? Килиб курганлар булса маслахат бериворинглар.Олдиндан рахмат

Odatda man bunday muammoni proshifka yo'li bilan hal qilaman juda ko'p planshetlarni shu yol bilan qilganman o'zini rodnoy proshifkasida modemni ko'rmaydi

aldilshod
14.01.2014, 23:32
Odatda man bunday muammoni proshifka yo'li bilan hal qilaman juda ko'p planshetlarni shu yol bilan qilganman o'zini rodnoy proshifkasida modemni ko'rmaydi

агар шу ишларни бирор мисоли билан курсатсангиз купчиликка фойдали буларди. бошка родноймас прошивкани кандай ёзса булади?

Akramjon93
15.01.2014, 08:18
CHina planshetlari proshivkasi 50x50 agar ishlayotgan bolsa planshet umuman proshivkani hojati yo`q yonmasa qotib qolsa umuman ishlamasa so`ng qilsangiz durust !

parnas
15.01.2014, 09:55
CHina planshetlari proshivkasi 50x50 agar ishlayotgan bolsa planshet umuman proshivkani hojati yo`q yonmasa qotib qolsa umuman ishlamasa so`ng qilsangiz durust !

Хитой планшетлари хам хар хил булади. Телефонлари хам. Баъзи шундай телефон ва планшетлари борки, текин берсаям олгинг келмайди. Лекин шунинг билан шундай сифати яхши планшет ва телефонлар хам борки, хаттоки брендлардан колишмайди. Майли Xiaomi ва Meizu, ZTE, Huawei ни мисол келтирмайман. Чунки улар уже халкаро бозорларга чикишяпти. Бошка камрок танилган фирмаларни мисол келтираман. Телефонлар учун: Jiayu, UMI, NewMan, THL кабилар. Бу смартфонлар Samsung лардан утади десам хато булади. Лекин нарх ва сифат уйгунлиги буйича энг яхши аппаратлар. Узим Jiayu G3ST телефонини ишлатаман. Мактамайман, лекин сифати деярли аъло даражада. Планшетлар буйича: Ainol, Pipo, Window(Yindao), Cube, Amoi. Узимда Pipo U7. Бу планшет ва ТА ларни прошивка килиш катта муаммо тугдирмайди. Чунки кушни форумда турли туман прошивкалардан кузинг камашади. Шунингдек, Акрамжон айтгандек баъзи ТА ва планшетлар борки, уларга яхшиси тегинмаслик керак. Мен хатто уларни учириб ёкишга "куркаман". Чунки уз-узидан ёнмай колиши мумкин. Шунинг учун Хитой планшетларини прошивка килишдан олдин 7 улчаб 1 кесиш керак.

Добавлено через 1 час 3 минуты 48 секунд
агар шу ишларни бирор мисоли билан курсатсангиз купчиликка фойдали буларди. бошка родноймас прошивкани кандай ёзса булади?

Сиз айнан кандай модемни прошивка килмокчисиз?

Salimxon
15.01.2014, 10:26
Bunaqa planshetlarga ZTE modemlar tushmaydi.

SHu gapizni isbotlay olasizmi???

Добавлено через 1 минуту 35 секунд
Ассалому алайкум Форумдошлар. Россиядан келган Ampe A10-2cpu номли планшетга Huawei E173 модемини куйиб интернет настройка килсам ишлаяпти.Лекин ZTE MF112 разблокировка килинган Россиядан келган модемни куйсам курмаяпти.
Хурматли Форумдошлар планшет эгасининг модеми ZTE MF112 ни кандай богласам булади планшетга интернет учун ? Килиб курганлар булса маслахат бериворинглар.Олдиндан рахмат

bu ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 1%80%D1%8B/64-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8%D 1%82%D1%8C-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BC-zte-mf-112-%D0%BA-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%88%D0%B5%D1%82%D1%83-android.html) yer bilan yaxshilab tanishib chiqing.

Zamon
15.01.2014, 12:36
SHu gapizni isbotlay olasizmi???

Добавлено через 1 минуту 35 секунд


bu ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 1%80%D1%8B/64-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8%D 1%82%D1%8C-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BC-zte-mf-112-%D0%BA-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%88%D0%B5%D1%82%D1%83-android.html) yer bilan yaxshilab tanishib chiqing.

Xa albatta isbotlay olaman. TC egasi man aytgan birorta modemni topib planshetga o`rnating qani?
100% ishlaydi.
Salimxon Aka yashash joyinggizni to`girlab qo`yishinggizni iltimos qilardim? Jarqo`rg`on bo`ladi Jarqurg`on emas.:facepalm::music:

Akramjon93
15.01.2014, 12:46
Zamon aka adashmang ZTE modemnlarini ko`p hili tushadi hammasi ham emas lekin ishlaydi !

Salimxon
15.01.2014, 13:55
Xa albatta isbotlay olaman. TC egasi man aytgan birorta modemni topib planshetga o`rnating qani?
100% ishlaydi.
Salimxon Aka yashash joyinggizni to`girlab qo`yishinggizni iltimos qilardim? Jarqo`rg`on bo`ladi Jarqurg`on emas.:facepalm::music:

Unda isbotlang ZTE MODEM planshetga tushmasligini. Keyin meni yashash joyim haqida ogohlantirish berish sizni ishizmas xo'pmi!

Zamon
15.01.2014, 14:08
Aka men aynan shu rusumdagi planshetlarga zte modem tushmaydi deb yozganma. Planshetga zte modem tushmaydi deganim yo'q yaxshilab o'qing?

Sodirhon
15.01.2014, 14:12
Тортишишга хожат йук.Хамма планшетларни узи куллайдиган модемлари руйхати бор ушанга караб модем куясиз.Прошивка билан бу руйхат узгариши мумкин .