Просмотр полной версии : Blacberry Z10


sherik-93
24.07.2014, 14:15
wipe data dan keyin wifi surayapti wifi kodini terganimdan keyin TA qotib turibti va oshibka beryapti

Sodirhon
24.07.2014, 14:28
Канака хатолик ( ошибка )?

sherik-93
24.07.2014, 15:06
ne udalos ustanovit soedinenie s internetom

Добавлено через 33 секунды
internet ishlayabti wifi ham ishlayapti

speed1000
24.07.2014, 15:08
ne udalos ustanovit soedinenie s internetom

Добавлено через 33 секунды
internet ishlayabti wifi ham ishlayapti

иложи булса скринни юкланг.

sherik-93
24.07.2014, 15:19
screen yuklashdi hozir ilojisi yoq edi.

Добавлено через 2 минуты 11 секунд
iphone larda regitratsiya qiladiku boshida huddi shunga uxshash narsa ekan faqat wifi podklyucheniye bumayapti

Добавлено через 2 минуты 15 секунд
internet providerdan ham bulishi mumkunmi???

speed1000
24.07.2014, 15:24
screen yuklashdi hozir ilojisi yoq edi.

Добавлено через 2 минуты 11 секунд
iphone larda regitratsiya qiladiku boshida huddi shunga uxshash narsa ekan faqat wifi podklyucheniye bumayapti

Добавлено через 2 минуты 15 секунд
internet providerdan ham bulishi mumkunmi???

сиздеги wifi ишлашига ишончиз комилми? у ерда хеч кандей процедуа йук факат ишлидиган инет булса бас. BB id суряптими?

sherik-93
24.07.2014, 15:26
hech qanday id suragani yoq. wifi 100% ishledi hozir ham ishlayaptiku

jumyaz
24.07.2014, 15:49
internet proviydedan ham bolishi mumkin [Only Registered And Activated Users Can See Links]

sherik-93
24.07.2014, 17:01
u yerda tuliq ma'lumot berilmagan ekan nima qilsam buladi

Добавлено через 34 минуты 5 секунд
Megafon sim karta topib solib ham kurdim foyda bermadi

speed1000
24.07.2014, 17:56
u yerda tuliq ma'lumot berilmagan ekan nima qilsam buladi

Добавлено через 34 минуты 5 секунд
Megafon sim karta topib solib ham kurdim foyda bermadi

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

sherik-93
24.07.2014, 18:24
siz aytganizdek qilib kurdim vypolnyaetsya podklyucheniye bulib turibti

Добавлено через 31 секунду
iloji bulsa tuliqroq tushuntirng raxmat

speed1000
24.07.2014, 19:22
siz aytganizdek qilib kurdim vypolnyaetsya podklyucheniye bulib turibti

Добавлено через 31 секунду
iloji bulsa tuliqroq tushuntirng raxmat

Нима килдиз? Каерига тушунмадиз?

jumyaz
24.07.2014, 20:06
vpn orkali kilish iloji yokmi?

sherik-93
25.07.2014, 08:33
poisk orqali toza proxy serverlarni topdim har xil davlatlar bor ekan hammasini ishlatib kurdim foyda bermadi

MUSLIMBEK
25.07.2014, 09:58
poisk orqali toza proxy serverlarni topdim har xil davlatlar bor ekan hammasini ishlatib kurdim foyda bermadi

Sherzod olib keling, korib beraman

sherik-93
25.07.2014, 10:40
Нима килдиз? Каерига тушунмадиз?

iloji bulsa siz ishlatadigon proxy serverni sylkasini berin

jumyaz
31.07.2014, 18:03
kecha men yana bitta z10 proshivka kildim propblemsiz
demak uzbekistanonda bb server yopik

sherik-93
31.07.2014, 18:41
bu problemani qanday hal qilsak bularkin