|
||
|
Новости Форума Все, что у нас происходит |
??????? ?? ?????? |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#21 | ||||||||
Пользователь
![]()
Поблагодарил(а): 5
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 0
Родина:
![]() |
![]()
Salom ustozlar guruppaga #18 kommandai kiritdim yozuv chiqmayapdi
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
Цитата: Сообщение от joxa95
Salom ustozlar guruppaga #18 kommandai kiritdim yozuv chiqmayapdi
Группага кушилиш учун биринчи киришингизда "Поехали! Группага кушилиш учун тугмачани босинг" деган тугмачани босиб группага кушиласиз. Шунда хабар колдириш имкони булади. |
||||||||
![]() |
![]() |
#23 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
Цитата: Сообщение от gsmservice.uz
Группа очик, хеч канака чеклов йук.
Группага кушилиш учун биринчи киришингизда "Поехали! Группага кушилиш учун тугмачани босинг" деган тугмачани босиб группага кушиласиз. Шунда хабар колдириш имкони булади. |
||||||||
![]() |
![]() |
#24 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] Группага кушилиш учун биринчи киришингизда "Поехали! Группага кушилиш учун тугмачани босинг" деган тугмачани босиб группага кушиласиз. Шунда хабар колдириш имкони булади. |
||||||||
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Nurziyod (12.11.2018) |
![]() |
#25 | ||||||||
Новичок
![]()
Поблагодарил(а): 2
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 0
Родина:
![]() |
![]()
Gruppa ochiq
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||||
Пользователь
![]()
|
![]()
Цитата: Сообщение от gsmservice.uz
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] Группага кушилиш учун биринчи киришингизда "Поехали! Группага кушилиш учун тугмачани босинг" деган тугмачани босиб группага кушиласиз. Шунда хабар колдириш имкони булади. Kasal bo'lib anchadan beri ishga chiqmagandim gruppadan chiqarib yuborilibman |
||||||||
BMT DONGLE, EFT DONGLE, OCTOPLUS PRO BOX & SAM & LG & FRP TOOL & JTAG & EMMC, Z3X BOX & SAM PRO & 25 CIRIDIT, Z3X BOX & LG & SAM, Z3X EASY JTAG BOX, ATF NITRO & JTAG, ATF NITRO, CM2 DONGLE & SAM 2TADAN, CSTOOL DONGLE 2 TADAN, NCK BOX, UMT BOX, BST DONGLE, DCUNLOCKER DONGLE FULL & ISERA ANLIMITED & QLM & 21 CIRIDIT, BEST DONGLE, MRT DONGLE, SETOOL BOX, SIGMA BOX, VOLCANO BOX OQ, VOLCANO BOX QORA, UFS NITRO 2 TADAN, UFS TURBO |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
Цитата: Сообщение от azizullo
Salom aka yaxshimisiz , meni yuserimni Telegramm gruppaga qo'shib qo'ying @Azizullo_1995
Kasal bo'lib anchadan beri ishga chiqmagandim gruppadan chiqarib yuborilibman Шу ссылка билан кушиласиз - [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
||||||||
![]() |
![]() |