|
||
|
DC-Unlocker Форум поддержки программатора DC-Unlocker |
??????? ?? ?????? |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#81 | ||||||||
П р о г р а м м и с т
![]()
|
![]()
Added:
Netgear AirCard 779s Unlock Huawei E5775 Huawei P9 plus (VIA-) unlock, read unlock codes, read bootloader code, FRP unlock Huawei Honor 5C (NEM-) unlock, read unlock codes, read bootloader code, FRP unlock Huawei Y560 FRP unlock fixed. [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
||||||||
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] Разблокировка, восстановление IMEI&DRK&BOOT, русификация, прошивка мобильных телефонов, смартфонов, планшетов. Разблокировка Unlock 3G&4G Модемов Huawei, ZTE и других моделей! ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||||||||
Ученик Форума
![]()
Поблагодарил(а): 28
Поблагодарили 131 раз(а) в 43 сообщениях
Вес репутации: 0
Родина:
![]() |
![]()
Changes in this release
FRP Unlock added for: Huawei Ascend Y6 Pro TIT-AL00 TIT-CL10 TIT-L01 TIT-L02 TIT-U02 TIT-TL00 Huawei G9 VNS-DL00 Huawei P9 Lite VNS-L01 VNS-L02 VNS-L03 VNS-L11 VNS-L21 VNS-L22 VNS-L31 VNS-L53 VNS-TL00 Huawei Honor 4C Pro TIT-L01 TIT-TL00 Holly2 plus TIT-AL00 TIT-CL10 Huawei G Power TIT-U02 HUAWEI Y3II LUA-L01 LUA-L02 LUA-L21 HUAWEI ECO LUA-L03 LUA-L13 LUA-L23 |
||||||||
![]() |
![]() |
#83 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
DC-unlocker client software V1.00.1390
Added: Unlock V4 modems without downgrade: Huawei E3372h Huawei E5573 Huawei E5575 Huawei E5577 Huawei E5578 Huawei E5770 Huawei E5771 Huawei E5787 Huawei E5885 Huawei E8372h Huawei Pocket WiFi 401HW Huawei Speed Wi-Fi NEXT W01 Huawei Vodafone R216 Huawei Wi-Fi STATION HW-01H Huawei Wi-Fi STATION HW-02G Supported not customised modems and routers. Safe! No downgrade no flashing required! One click unlock solution! Untested V4 routers (looking for beta testers): Huawei HW-01C Huawei HW-01F Huawei Pocket WiFi 501HW Huawei Pocket WiFi 502HW Huawei Pocket WiFi 504HW Huawei Pocket WiFi 506HW Huawei Pocket WiFi 601HW Huawei Pocket WiFi 603HW Huawei Speed Wi-Fi NEXT W02 Huawei Speed Wi-Fi NEXT W03_UQ Huawei Speed Wi-Fi NEXT W04_UQ Added: Huawei phones: Huawei Y6 Pro 2017 (FRP, Huawei ID Unlock, Read bootloader code) SLA-TL00 SLA-L22 SLA-L02 Huawei P9 lite mini (FRP, Huawei ID Unlock, Read bootloader code) SLA-L22 SLA-L02 Huawei Enjoy 7 (FRP, Huawei ID Unlock, Read bootloader code) SLA-TL10 Huawei MediaPad M3 Lite 8.0 (FRP, Huawei ID Unlock, Read bootloader code) CPN-AL00 CPN-L09 CPN-W09 Huawei Maimang 6 (FRP, Huawei ID, Network Unlock, Read bootloader code) RNE-AL00 Huawei Nova 2i (FRP, Huawei ID, Network Unlock, Read bootloader code) RNE-L22 Huawei MATE 10 Lite (FRP, Huawei ID, Network Unlock, Read bootloader code) RNE-L01 RNE-L02 RNE-L03 RNE-L21 RNE-L23 Huawei G10/G10 Plus (FRP, Huawei ID, Network Unlock, Read bootloader code) RNE-AL00 Huawei Honor 9i (FRP, Huawei ID, Network Unlock, Read bootloader code) RNE-L22 |
||||||||
![]() |
![]() |
#84 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
DC-Unlocker 1.00.1392
ADDED: Huawei Mate 10 read bootloader code ALP-AL00 ALP-L09 ALP-L29 ALP-TL00 Huawei Mate10 Pro read bootloader code BLA-A09 BLA-AL00 BLA-L09 BLA-L29 BLA-TL00 HCU-Client v1.0.0.0199 ADDED: Huawei Mate 10 / Mate10 Pro read bootloader Code Phone data (sn's, imei numbers and etc) auto saving to backup folder Load data from backup added RFNV backup/restore for Qualcomm added |
||||||||
![]() |
![]() |
#85 | ||||||||
Модератор Архивариус
![]()
|
![]()
Modems/Routers unlock added :
Netgear AirCard 781s ZTE MF920 ZTE MF970 ZTE MF861 AT&T Velocity USB Stick ZTE MF271 Rocket Hub FRP/Huawei ID unlock added : Huawei Honor 9 Lite Huawei MediaPad M3 Lite 10 Huawei Enjoy 7S Huawei P Smart Huawei Mate 10/Pro bootloader code reading fixed [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
||||||||
![]() |
![]() |
#86 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
DC Unlocker 1.00.1403 update
FRP Unlock, Huawei ID unlock, read bootloader code DC Phoenix V55 flashing support: Huawei LONDON/Honor Changwan 7C LND-xxx Huawei London/Huawei Y7 Prime 2018/Huawei Nova 2 Lite/Huawei Enjoy 8 LDN-XXX Huawei Honor Changwan 7A AUM-xxx Huawei Y6 2018 /Enjoy 8e ATU-xxx Huawei Nova 3e ANE-xxx Huawei Enjoy 8 Plus/Y9 2018/P20 Lite FLA-xxx Huawei MediaPad M5 SHT-xxx Huawei MediaPad M5 Pro/Cameron CMR-xxx Huawei Monet MON-W19 Temporally fastboot unlock added. Huawei T2 7.0 BGO-DL09 FRP unlock |
||||||||
![]() |
![]() |
#87 | ||||||||
Модератор Архивариус
![]()
|
![]()
Shu versiyani kim yklab beroladi men sopportdan torta olmayapman
|
||||||||
![]() |
![]() |
#88 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
Цитата: Сообщение от Ganisher
Shu versiyani kim yklab beroladi men sopportdan torta olmayapman
|
||||||||
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Ganisher (13.06.2018) |
![]() |
#89 | ||||||||
Активные участники форума
![]()
|
![]()
DC-Unlocker v..1413 Sierra/NETGEAR routers IMEI repair, MR1100, bands/frequencies writing added
Added: Netgear/Sierra IMEI repair (supported almost all routers including latest Nighthawk M1 MR1100) Added preferred bands/frequencies writing for manual selection (supported almost all routers including latest Nighthawk M1 MR1100) Added unlock support: NETGEAR Nighthawk M1 MR1100 NETGEAR AirCard 785S NETGEAR AirCard 815S (other method without flashing) and more... |
||||||||
![]() |
![]() |
#90 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
DC Unlocker 1.00.1422 update
NETGEAR / Sierra Wireless unlock, IMEI repair, band list edit support added: Netgear AirCard 782S Netgear AirCard 790S Netgear AirCard 810S [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
||||||||
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Ulugbek (06.06.2019) |
![]() |
#91 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
DC-Phoenix v115
Old flash option - usable for old mobiles with HiSilicon Kirin960 & Kirin659 processors. This gives stability and flashing error avoidance, whereas using current standard method gives mid-flash error, software hang, stuck problems. Fixed Unknown error connecting to server bug, which occurred during flash attempt when user did not have enough credits for service to be initiated successfully. [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
||||||||
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Ulugbek (08.08.2019) |
![]() |
#92 | ||||||||
П р о г р а м м и с т
![]()
|
![]()
DC-Unlocker update, Xiaomi FRP unlock!
DC-Unlocker v 1.00.1427 update Added support for Xiaomi with latest MIUI10 for FRP unlock in 10 sec. NO need downgrade, NO EDL - DIRECT FRP unlock Old models with MIUI9 currently not yet supported. Xiaomi Black Shark 2 Pro Xiaomi Mi 8 Xiaomi Mi 8 lite Xiaomi Mi 8 pro Xiaomi Mi 9 Xiaomi Mi 9 SE Xiaomi Mi 9T Pro Xiaomi Mi A1 Xiaomi Mi A2 Xiaomi Mi A3 Xiaomi Mi Mix Xiaomi Mi Mix2 Xiaomi Mi Mix3 Xiaomi Mi Play Xiaomi Redmi 6 Xiaomi Redmi 6A Xiaomi Redmi 7 Xiaomi Redmi 7a Xiaomi Redmi 7s Xiaomi Redmi Go Xiaomi Redmi K20 Xiaomi Redmi K20 pro Xiaomi Redmi Note 6 pro Xiaomi Redmi Note 7 Xiaomi Redmi Y3 Other phone models running MIUI10 may also be supported for FRP unlock FRP erase Guide: [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
||||||||
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] Разблокировка, восстановление IMEI&DRK&BOOT, русификация, прошивка мобильных телефонов, смартфонов, планшетов. Разблокировка Unlock 3G&4G Модемов Huawei, ZTE и других моделей! ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#93 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
DC-Phoenix v118
-Added easy downgrade with testpoint feature (without erase security, NVRAM ) -Added full repair board files INCLUDED NV (not basic xml board software)! -Now can repair phone with TP and NVRAM in one click. -Recent file fast selection added. Easy downgrade and easy repair files for: Huawei ANE- Nova 3e, Huawei P20 Lite Huawei BAC- Nova 2 Plus, Huawei P10 Selfie Huawei BND- Mate SE, Huawei Honor Changwan 7X Huawei BLA- Mate 10 pro Huawei BTV- MediaPad M3 Huawei FIG- P Smart, Huawei Nova Lite 2, Huawei Enjoy 7S Huawei FLA- Y9 2018, Huawei Enjoy 8 Plus Huawei FRD- Honor 8 Huawei HDN- MediaPad M3 Lite 10, Huawei Honor WaterPlay 10.1 Huawei LLD- Honor 9 Lite Huawei LON- Mate 9 Pro, Huawei Mate 9 Porsche Design Huawei MHA- Mate 9 Huawei NTS- Honor Magic Huawei NXT- Mate 8 Huawei PIC- Nova 2 Huawei RNE- Mate 10 Lite, Huawei Nova 2i, Huawei G10 Huawei STF- Honor 9 Huawei VKY- P10 Plus Huawei VTR- P10 |
||||||||
![]() |
![]() |
#94 | ||||||||
Пользователь
![]()
Поблагодарил(а): 123
Поблагодарили 117 раз(а) в 52 сообщениях
Вес репутации: 0
Родина:
![]() |
![]()
Цитата: Сообщение от gsmservice.uz
DC-Phoenix v118
-Added easy downgrade with testpoint feature (without erase security, NVRAM ) -Added full repair board files INCLUDED NV (not basic xml board software)! -Now can repair phone with TP and NVRAM in one click. -Recent file fast selection added. Easy downgrade and easy repair files for: Huawei ANE- Nova 3e, Huawei P20 Lite Huawei BAC- Nova 2 Plus, Huawei P10 Selfie Huawei BND- Mate SE, Huawei Honor Changwan 7X Huawei BLA- Mate 10 pro Huawei BTV- MediaPad M3 Huawei FIG- P Smart, Huawei Nova Lite 2, Huawei Enjoy 7S Huawei FLA- Y9 2018, Huawei Enjoy 8 Plus Huawei FRD- Honor 8 Huawei HDN- MediaPad M3 Lite 10, Huawei Honor WaterPlay 10.1 Huawei LLD- Honor 9 Lite Huawei LON- Mate 9 Pro, Huawei Mate 9 Porsche Design Huawei MHA- Mate 9 Huawei NTS- Honor Magic Huawei NXT- Mate 8 Huawei PIC- Nova 2 Huawei RNE- Mate 10 Lite, Huawei Nova 2i, Huawei G10 Huawei STF- Honor 9 Huawei VKY- P10 Plus Huawei VTR- P10 |
||||||||
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | gsmservice.uz (07.11.2019) |
![]() |
#95 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
DC-unlocker2 client_1.00.1429 Update
Changes in this release : Improved Xiaomi FRP unlock. Added support for Xiaomi with latest MIUI10 for FRP unlock in 10 sec. NO need downgrade, NO EDL - DIRECT FRP unlock. Old models with MIUI9 currently not yet supported. Xiaomi Black Shark 2 Pro Xiaomi Mi 8 Xiaomi Mi 8 lite Xiaomi Mi 8 pro Xiaomi Mi 9 Xiaomi Mi 9 SE Xiaomi Mi 9T Pro Xiaomi Mi A1 Xiaomi Mi A2 Xiaomi Mi A3 Xiaomi Mi Mix Xiaomi Mi Mix2 Xiaomi Mi Mix3 Xiaomi Mi Play Xiaomi Redmi 6 Xiaomi Redmi 6A Xiaomi Redmi 7 Xiaomi Redmi 7a Xiaomi Redmi 7s Xiaomi Redmi Go Xiaomi Redmi K20 Xiaomi Redmi K20 pro Xiaomi Redmi Note 6 pro Xiaomi Redmi Note 7 Xiaomi Redmi Y3 Other phone models running MIUI10 may also be supported for FRP unlock. |
||||||||
![]() |
![]() |
#96 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
DC-Phoenix v125 update!
-Version bypass added -Improved algo for Downgrade/Upgrade -New option to not reboot after flash -New FRP bypass files in support -Now possible automatically or manually save Verlist files on server for program to auto-use them on next flash In order to downgrade or change firmware it is necessary for server to know current version of your phone. There are many already uploaded version files on server. Missing versions will be added automatically while flashing phones as software has an in-built self learning mechanizm. This downgrade method should work for all Huawei Hisilicon mobiles! If downgrade is unseccessful, before flashing your phone put a check mark on "update Verlist to server on file load" box, then load to program all firmware files that are suitable for your mobile. And only then load firmware you target to downgrade to. [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
||||||||
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Ulugbek (01.04.2020) |
![]() |
#97 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
DC-Unlocker v 1.00.1431 update
Xiaomi FRP erase price decreased now 8 credits with dongle, 10 without, 9.99 Eur from Google Play App Fix for Xiaomi FRP erase timeout Fix for Netgear modem detect/unlock [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
||||||||
![]() |
![]() |
#98 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
HCU v1.0.0.0358 update!
Huawei P20, P20 pro and other Kirin970 imei/meid repair added. Unique method for imei repair without downgrade or firmware change. IMEI/MEID repair by fastboot (up to about 8.0 firmwares) or by testpoint for newer firmware. This method should work for almost all KIRIN970 (CLT-xxx, COR-xxx, EML-xxx included), KIRIN960, KIRIN955, KIRIN950, KIRIN659 huawei phones. Download |
||||||||
![]() |
![]() |
#99 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
HCU v1.0.0.0362 update!
MORE REPAIR OPTIONS ADDED! SN, Board SN, Bluetooth, Wifi MAC over fastboot or TP repair added Services without downgrade, Android 10 included. Supported almost all huawei phones with cpu: KIRIN970 KIRIN960 KIRIN955 KIRIN950 KIRIN659 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
||||||||
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Ulugbek (05.06.2020) |
![]() |
#100 | ||||||||
Администратор
![]()
|
![]()
DC-Phoenix v153 update!
Features for: Kirin980 Kirin710 Kirin970 Kirin960 Kirin955 Kirin950 Kirin659 New features by testpoint Enable/Disable software testpoint Unlock FRP by update mode or by Testpoint Read partitions by TestPoint Load and temporarily unlock bootloader Read phone info |
||||||||
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Ulugbek (12.01.2021) |
![]() |
Метки |
credit, dc-unlocker, free, gsmservice, hcu, lite, modem, unlock, анлок, бесплатно, разблокировка, реселлер, ташкент, узбекистан, форум |